Τρίτη 12 Μαΐου 2009

ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΤ-ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΕΦΕΤΕΙΟ!

Πρωτοφανή συνεργασία ΜΑΤ-ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στο Εφετείο!
Το Σάββατο το βράδυ 9/5 διαδραματίστηκαν σκηνές απείρου κάλλους στο κέντρο της Αθήνας από την Ομόνοια μέχρι τον χώρο του Παλιού Εφετείου. Οργανωνόταν συγκέντρωση μίσους νεοναζί της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και λοιπών παρακρατικών ενάντια στους μετανάστες. Χιλιάδες κόσμος παρόλα αυτά Έλληνες αντιρατσιστές και μετανάστες με ειρηνικές μαζικές αντισυγκεντρώσεις απάντησαν στις εκδήλώσεις μίσους των φασιστικών δολονικών συμμοριών.
Οι παρακρατικοί της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ με την αμέριστη κάλυψη και των ΜΑΤ επιχείρησαν να πράξουν το δολοφονικό τους έργο απειλώντας μετανάστες, περαστικούς και αντιρατσιστές.Οι φωτογραφίες που δείχνουν την αμέριστη συνεργασία νεοναζί-αστυνομίας είναι αδιάψευστες αποδείξεις για αυτήν την σχέση αστυνομίας και ακροδεξιού παρακράτους που ως σχέση διαρκεί πολλές δεκαετίες με αποτέλεσμα δολοφονίες, επιθέσεις εναντίων μεταναστών, φοιτητών και αριστερών.
Η 9 Μαίου ήταν μία νίκη του αντιρατσιστικού-αντιφασιστικού κινήματος ενάντια στους φασίστες δολοφόνους που τον τελευταίο καιρό έχουν αυξήσει τις επιθέσεις σε μετανάστες και Έλληνες αριστερούς με την είσοδο του ξενοφοβικού ακροδεξιού ΛΑΟΣ στη Βουλή.

ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΓΗΣ ΟΙ ΚΟΛΑΣΜΕΝΟΙ-ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ!
ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΦΑΣΙΣΜΟΣ!



Για το λόγου το αληθές http://www.tvxs.gr/v11364, http://www.tvxs.gr/v11264, http://www.tvxs.gr/v11260.

8 σχόλια:

  1. Ουστ ρουφιάνοι προδότες αριστεροί!σας ξέχασε η ιστορία ραμολιμεντα κομπλεξικά σταλινικά σκυλιά!μια χούφτα βλαμμένοι και εκτός πραγματικότητας είστε μπαχαλάκηδες ηλίθιοι!σας βαρεθήκαμε απομεινάρια του κομμουνισμού!έχετε τελειώσει και απλά δεν το ξέρετε μαλακισμένα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το επίπεδο του σχολίου εκφράζει απόλυτα το επίπεδο του γραφόντα αλλά και των πολιτικών ιδεών που εκφράζει. Οι βρισιές και οι προσβολές του επιστρέφονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΟΣΕΙ ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝΑΣ ΣΤΕΝΟΜΥΑΛΟΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΠΟΜΕΙΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ!ΕΜΕΙΣ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΥΧΤΑ ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΣΤΕ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΝΑΝΔΡΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΓΟΥΡΟΥΝΙΩΝ(ΜΠΑΤΣΟΙ)!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μάθε να γράφεις σωστά αγράμματο ανθρωπάκι και τότε τα ξαναλέμε!και φυσικά εμφανιζόσαστε μέρα και νύχτα αφού είστε ένας περιπλανόμενος θίασος γεμάτος γελωτοποιούς και κλόουν!δεν είναι κακό!συνεχίστε την καλή δουλειά.μπράβο σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Aderfe, gyrna stin dolofoniki symmoria stin opoia anoikeis alla kai stis idees sou pou eutixws exoun bei sto xronodoulapo tis istorias...Kai papse na asxoleisai me tin aristera kai ton Syriza.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ευτυχώς που δεν είμαι αδελφός σου αφού φαίνεται ότι είσαι λίγο,όχι πολύ,ΒΗΤΑ στο μυαλό!για να είσαι αριστερός είσαι σίγουρα κουτός!βλακόμουτρο!και ξέρετε κάτι ρε αποβλακωμένα όλα σας;δεν είμαι φασίστας απλά δεν γουστάρω τις βλακείες που λέτε.και φυσικά όποιος διαφωνεί μαζί σας είναι αυτόματα φασίστας!γειασαν τους δημοκράτες!ου να μου χαθείται κοπρίτες!τσιπρομαλάκες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το ποιος είναι φασίστας ή όχι φάνηκε νομίζω,δεν παίρνει αμφισβήτηση, και καταρχήν αυτός που επιτέθηκε με υβριστικό και απαξιωτικό σχόλιο ήσουν εσύ. Αν διαφωνούσες απλώς με το περιεχόμενο της ανάρτησης ΄μπορούσες απλώς να ασκήσεις πολιτική και ιδεολογική κριτική χωρίς υβρεις, αλλά δεν έκανες αυτό...Τέλος πάντων, ας σταματήσει εδώ αυτή η αντιπαράθεση γιατί δεν οδηγεί πουθενά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. οκ δεκτόν!και διαφώνω να το ξέρεις!να είσαι καλά και..ψωμί και αλάτι μωρέ!!:)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή