Σάββατο 9 Μαΐου 2009

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΑΦΙΣΕΣ ΣΥΡΙΖΑ






Για την πλήρη διακήρυξη του ΣΥΡΙΖΑ, τα προεκλογικά φυλλάδια αλλά και όλα τα νέα από την μεγάλη πολιτική μάχη των ευρωεκλογών: www.syriza.gr

ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ.

2 σχόλια:

  1. Στην επόμενη αφίσα βάλτε τη φωτό που έχετε παραπάνω να φαίνεστε πολλοί. Αλήθεια, σε ποιά χώρα είναι η πορεία? Δεν μπορούσατε να βρείτε μια άλλη?Να έχει τουλάχιστον ένα πανό στα ελληνικά? Τόσες πορείες έγιναν μες στη χρονιά. Βέβαια αν κρίνω από τους ριζοσπάστες της Σαλαμίνας... Αυτοί μέχρι το Δημαρχείο πάνε να κάνουν καμιά φασαρία και μετά πίσω στο σπίτι... Που χρόνος για πορείες... Έχουν και φροντιστήρια να κάνουν οι άνθρωποι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν οι εμμόνες και η ειρώνεια κάποιων ξεπερνά κάθε όριο τότε τα σχόλια είναι περιττά νομίζω. Όσον αφορά τα σχόλια για τις αφίσες η νοημοσύνη που εκφράζουν δεν αξίζουν καν τον κόπο απάντησης. Όσον αφορά για τα σχόλια "περί πορειών και ριζοσπαστικότητας" κάποιοι είμασταν σε όλες τις κινητοποιήσεις που οργανώθηκαν στην Σαλαμίνα(κινητοποιήσεις Κέντρου Υγείας, εκδήλωση για το λατομέιο, μαθητική πορεία), κάποιοι άλλοι πάλι αδιαφόρησαν ή επιτέθηκαν σε αυτές τις κινητοποιήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή