Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2009

ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΥΗ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ

Ενόψει της μεγάλης διεθνούς αντιρατσιστικής κινητοποίησης "της καμπάνιας 0% ρα;τσισμός-100% αλληλεγγύη" της 1-5 Νοεμβρίου που θα διεξαχθεί στην Αθήνα , η τοπική κίνηση της Κίνησης Απελάστε τον Ρατσισμό στην Σαλαμίνα διοργανώνει ανοικτή συνέλευση την Κυριακή 25 Οκτωβρίου στις 6 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Σαλαμίνας.

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΜΑΖΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ.

5 σχόλια:

  1. πως λέμε 0% λιπαρά 100% γεύση!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε πολιτικό φιάσκο κατέληξε η υπόθεση με τον νεκρό 23χρονο Αφγανό στο αστυνομικό τμήμα της Νίκαιας. Γεγονός που είχε απασχολήσει τόσο την κυβέρνηση και το κοινοβούλιο όσο και τους γνωστούς αριστερούς, αναρχικούς και λοιπές αντιρατσιστικές οργανώσεις. Πλήθος εκδηλώσεων, συναυλιών πορειών με αποκορύφωμα την κατάληψη του δημαρχείου Νίκαιας για πόσες μέρες λόγω της δολοφονίας του Αφγανού από αστυνομικούς, στο αστυνομικό τμήμα της Νίκαιας. Μια δολοφονία η οποία όπως αποδείχθηκε δεν υπήρξε ποτέ. Όλα αυτά ήταν απλά κατασκευάσματα και ιστορίες φαντασίας ώστε να βρουν αφορμή ο κ. Κωνσταντίνου και η παρέα του (Πακιστανική Κοινότητα Ελλάδος, ΣΟΣ Ρατσισμός κτλ) να βγουν από την αφάνεια.

    Μέσα σ όλα τα άλλα αναλύσεις επί των αναλύσεων από γνωστές αριστερές εφημερίδες αλλά και κατά τα άλλα από έγκυρα δημοσιογραφικά sites. Ο κ. Κούλογλου ειδικά είχε κάνει δεκάδες ρεπορτάζ και αφιερώματα για το συγκεκριμένο περιστατικό αλλά και όλες τις ανταποκρίσεις από τις εκδηλώσεις συμπαράστασης. Μάλιστα στην πιο πρόσφατη η οποία πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Συντάγματος στα πλαίσια του κοινωνικού φόρουμ ο αδερφός του «δολοφονημένου» Αφγανού ήθελε δικαιοσύνη και άμεση φυλάκιση των αστυνομικών.

    Οι τοξικολογικές εξετάσεις όμως και οι μαρτυρίες απέδειξαν άλλα. Απέδειξαν πως ο συγκεκριμένος Αφγανός είχε καταναλώσει αλκοόλ μαζί με ναρκωτικές ουσίες ενώ λίγο πριν την προσαγωγή του είχε αποπειραθεί να βιάσει έναν 14χρονο συμπατριώτη του. Πράγμα που αντιλήφθηκε ο μεγάλος αδερφός του θύματος και τον ξυλοκόπησε. Και έτσι προκλήθηκαν οι μώλωπες στο σώμα του.

    Η είδηση μέχρι στιγμής έχει θαφτεί από την πλειοψηφία των ΜΜΕ ενώ κανείς δεν κάνει λόγο για την μεγάλη ήττα των δήθεν «αντιρατσιστικών» οργανώσεων.
    Eίστε ψεύτες και υποκριτές..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εχει δίκιο ο προηγούμενος. το συμπέρασμα από την ανακοίνωση της αστυνομίας για το συγκεκριμένο περιστατικό μας οδηγεί στο γενικευμένο συμπέρασμα ότι δεν υπάρχει ρατσισμός, ότι οι μπάτσοι δεν βασανίζουν δεν κλέβουν δεν ρίχνουν ξύλο στους μετανάστες. λέει ψέματα η διεθνής αμνηστία για τα ρατσιστικά εγκλήματα στην Ελλάδα. λέει ψέματα το παρατηρητήριο του Ελσινκι για την κακομεταχείριση μεταναστών στην Ελλάδα. Η Κούνεβα μόνη της έριξε το βιτριόλι στο πρόσωπό της,οι δολοφονημένοι από μπάτσους μετανάστες μόνοι τους αυτοκτονούν για να ενοχοποήσουν την αστυνομία κι άλλα τέτοια χιλιάδες περιστατικά όπως στην Παγανή της Λέσβου και σε άλλα κολαστήρια όπου οι μετανάστες ως άλλοι Φώσκολοι σκηνοθετούν βασανιστήρια για να συκοφαντήσουν τις διωκτικές αρχές και την ένδοξη αστυνομία μας. δεν υπάρχουν αυτά. όλοι οι αντιρατσιστές είστε ψεύτες και υποκριτές..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εσύ επαγγελματία αντιρατσιστή,φίλε της μακεδονικής μειονότητας,υπερασπιστή της ειρηνικής θρησκείας του ισλάμ,αγωνιστή αγνέ ιδεολόγε του πολυτεχνείου τέκνο,δώσε μας τα φώτα σου στον αγώνα ενάντια στους μπάτσους που πουλάνε την ηρωίνη,ενάντια στη χώρα που βασανίζει μειονότητες,ενάντια σε όλους αυτούς που μας καταπιέζουν και το κακό μας θέλουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λευτεριά στους καταπιεζόμενους Μακεδόνες.Η Μακεδονία στους Μακεδόνες!Έξω οι κατακτητές βάρβαροι Έλληνες!
    Δώστε τώρα ιθαγένεια ελληνική στα αδέλφια μας τους μετανάστες!Όχι στην καταπίεση των μειονοτήτων!μονιμοποίηση ΟΛΩΝ των μεταναστών τώρα!Λαθραίοι και παράνομοι είναι οι κυβερνώντες!
    Δώστε πίσω τις κλεμμένες περιουσίες των Τσάμηδων!Αναγνώριση και αποκατάσταση της Τσαμουριάς!
    Λευτεριά στη καταπιεσμένη ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΜΕΙΟΝΌΤΗΤΑ στην Θράκη!Αυτοδιάθεση τώρα!
    Αναγνώριση της Δημοκρατίας της Βορείου Κύπρου!
    ΟΧΙ ΣΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ!
    Σούλα σ'αγαπώ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή