Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2008

ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ 16ΧΡΟΝΟΥ ΑΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΠΥΡΑ!

Το βράδυ του Σαββάτου 6 Δεκέμβρη στα Εξάρχεια μετά από διαπληκτισμούς, 2 ειδικοί φρουροί της ΕΛ.ΑΣ. δολοφόνησαν αναίτια εν ψυχρώ 15χρονο μαθητή! Οι πρώτες προσπάθειες της ΕΛΑΣ και των καθεστωτικών ΜΜΕ να συγκαλύψουν την στυγερή δολοφονία, μιλώντας για δήθεν «επίθεση» που δέχτηκε το περιπολικό, έχουν ήδη αρχίσει να καταρρέουν από τις καταθέσεις των αυτoπτών μαρτύρων που μιλούν για δολοφονία εν ψυχρώ.

Η κυβέρνηση είναι αυτή που όπλισε τα χέρια του δολοφόνου αστυνομικού και φέρει ακέραια την πολιτική ευθύνη της δολοφονίας. επί χρόνια η ελληνική αστυνομία αφήνεται ασύδοτη και ανεξέλεγκτη να συλλαμβάνει και να βασανίζει φοιτητές, εργαζόμενους και μετανάστες, όταν σε κάθε διαδήλωση βρισκόμαστε αντιμέτωποι/ες με την πιο ωμή βία και τόν κρατικό αυταρχισμό, όταν περιστατικά τύπου "ζαρντινιέρας" μένουν ατιμώρητα, η σημερινή δολοφονία μπορεί να ιδωθεί μόνο ως προμελετημένο έγκλημα, με ενόχους το ελληνικό κράτος και τις κυβερνήσεις της Ν.Δ και του ΠΑΣΟΚ.

Η καταστολή δεν είναι η μόνη επίθεση της κυβέρνησης της ΝΔ προς το λαικό κίνημα. Συνδέεται άρρηκτα με τις επιθέσεις στα εργασιακά δικαιώματα, στην οικονομία, στην Παιδεία, στην Υγεία, στις κοινωνικές υπηρεσίες στην καταστροφή του περιβάλλοντος, στην καταπάτηση ατομικών και συλλογικών ελευθεριών στην εμφάνιση του ρατσισμού και του εθνικισμού.
Η κυβέρνηση στριμωγμένη από τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων και της νεολαίας αντιδρά δολοφονώντας νέα παιδιά. Πρέπει να απαντήσουμε σε αυτό το έγκλημα δυναμώνοντας την πάλη μας.

ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ 10ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου